Poradna Toshiba 55V5863DG

Autor: Mira80 | Vloženo: 06.06.2019 000 21:47 | Témata: Poradna Toshiba 55V5863DG

Mira80

Mira80

Spatna odezva televizoru na dalkovy ovladac

Dobry den,
nesetkal jste se nekdo s velice spatnou odezvou televizoru na povely z dalkoveho ovladace ? Napriklad pri pohybu v menu nebo pri psani textu v aplikaci youtube se velice casto stane, ze televizor na sipky a tlacitko OK vubec nechce reagovat.
Bateriemi si nemyslim, ze byl problem zpusoben, protoze napriklad pri ovladani hlasitosti nebo posouvani predvoleb reaguje televizor na tlacitka DO okamzite

  • Standa

    Standa

    23. června 2019

    Mám úplně ten samý problém, kromě toho se po nastavení jednotlivých programů v menu po vypnutí někdy samy od sebe úpllně rozhází (některé zmizí)! Co s tím?

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Honza

      28. července 2019 - Honza

      Zdravim,odezva ovladače je u mě trošku delší v nastavování televize i na youtube,jak píšete,ale není to tak tak hrozný! Baterie jsou ještě originál přibalené od Vánoc. Ale co s tím pánové,netuším! Poptat se prodejce nebo zkusit najít na netu české stránky Toshiby a napsat jim mail?? Ohledně mazání/rozházení programů po vypnutí televize jděte do INSTALACE / NASTAVENI INSTALACE / a obě ty položky dejte VYP. a DEAKT. a je po problému.Honza


    • Mira80

      28. července 2019 - Mira80

      Dobry den, uz jsem prisel na pricinu mizerne odezvy. Tlacitka v krizi uprostred, kterymi se pohybuje po virtualni klavesnici a tlacitko OK jsou realizovana pliskem nad deskou tistenych spoju narozdil od ostatnich tlacitek, ktera jsou klasicky gumova.
      Duvodem spatne odezvy televizoru pak neni chyba televizoru samotneho ani slabych baterii, ale vyse zminovana tlacitka je potreba hodne silne stisknout, jinak vubec dalkovy ovladac signal nevysle. Zjistil jsem to nahodou, kdyz jsem overoval, zda jsou v poradku baterie (signal z ovladace lze videt napriklad fotakem z mobilu) - vsechna tlacitka fungovala bez problemu a tlacitka sipek naopak velice mizerne..


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.