Poradna Panasonic TX-40EX703E

Autor: David TB | Vloženo: 17.09.2017 000 21:52 | Témata: Poradna Panasonic TX-40EX703E

David TB

David TB

Internetová aplikace Mozilla Firefox

Dobrý den,
Chtěl jsem se zeptat, zda má televize Panasonic TX-40EX703E internetový prohlížeč Mozillu Firefox. Já ji totiž nemohu v televizi nalézt a začínám se obávat, že ji televize nemá, přitom předchůdce této televize ještě rok zpět Mozillu měly.
Chci se zeptat, jestli se dá případně nějak doinstalovat do té televize a chci se zeptat, jestli se to týká i televizí z nižšíh řad, že třeba nemají internetový prohlížeč Mozillu Firefox - Panasonic TX-40EX603E a 613E?

Myslím si, že tak dobrá televize, nejvyšší řada v této velikosti 40" by opravdu mohla mít internetový prohlížeč.

Díky

  • 18. září 2017 - Oficiální zástupce značky Panasonic

    Dobrý den,
    všechny nové televizory Panasonic mají vestavěný internetový prohlížeč. Už se však nejmenuje Mozilla Firefox. Po stisknutí tlačítka APPS na ovladači se otevře nabídka, ve které internetový prohlížeč určitě najdete.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • David TB

      18. září 2017 - David TB

      Dobrý den,
      Ano, tento prohlížeč vím, že je v HOME a aplikace, ale již má úplně jiné funkce a prohlížení, než právě zmiňovaná Mozilla Firefox.
      U naší televize, kterou jsme kupovali před rokem, konkrétně tedy Panasonic TX-58DX750E je ještě prohlížeč Mozilla Firefox a u nových již není? Ten běžný ,,prohlížeč" už není tak dobrý, jako právě Mozilla Firefox.

      A ptám se z toho důvodu ještě, že na stránkách panasonic u specifikací televizí Panasonic TX-40EX613E ukazují ikonku, která u TX-40EX703E není. Tou ikonkou je ,,internetové aplikace". Tím mám chápat, že model 613E má tuto internetovou aplikaci, jako Mozilla Firefox?

      Jak jsem řekl, vím, že v HOME -> aplikace je webový prohlížeč, je to ale prohlížeč běžný, který byl už na třeba i 5 let starých televizí. Mozilla byla lepší, proto se ptám, proč ji už nemá? Díky


    • Panasonic

      19. září 2017 - Oficiální zástupce značky Panasonic

      Dobrý den,
      máte pravdu, že u EX703 není uvedena ikonka "internetové aplikace", nicméně u tohoto modelu, jakožto vyššího než je EX613, je to považováno za samozřejmost. Model EX703 má tedy stejné internetové aplikace, jako nižší EX613.
      K přepracování internetového prohlížeče samotného oproti loňským řadám došlo, nyní je trochu jiný, než byl původní prohlížeč Mozilla Firefox.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.