Poradna Samsung UE49NU8002

Autor: | Vloženo: 28.06.2018 000 07:47 | Témata: Poradna Samsung UE49NU8002

Vysoká cena

moc vysoká cena,kdy pujde Samsung s cenou dole?

  • Samsung Electronics Czech and Slovak

    Samsung Electronics Czech and Slovak

    28. června 2018

    Dobrý den Stainere,

    cena, kterou zákazník zaplatí při zakoupení některého z našich zařízení, odpovídá hodnotě, kterou představuje ono samo a k němu poskytované služby.

    Naším cílem je produkovat výkonná, snadno použitelná, praktická, designově hodnotná a kvalitní zařízení, která budou svému majiteli dobrým a spolehlivým pomocníkem i milým společníkem a zároveň atraktivním doplňkem. Tomu odpovídají všechny procesy od návrhu, přes konstrukci, použité materiály, speciální funkce a služby. Všechna tato kritéria naplňujeme do maximální možné míry tak, aby hotové zařízení odpovídalo modelové řadě a tedy i cenové hladině a cílové skupině, pro kterou je zamýšleno.

    Není to ovšem pouze o zařízení samotném, nedílnou součástí jsou také služby a zákaznická podpora, která je z naší strany poskytována. Základem je jistě servisní síť, kde je možné zajistit nápravu v případě, kdy se objeví závada. Zákaznická linka, kde má uživatel možnost konzultovat nejrůznější situace, postupy a řešení zapojení http://www.samsung.com/cz/support/ . Pro prémiová zařízení je potom soubor dalších služeb, které zákazníkovi velmi ulehčují řešení v případě, kdy nastane nestandardní situace. Jako příklad můžeme uvést možnost vyzvednutí zařízení u zákazníka doma, jeho doprava do servisního centra, zápůjčka náhradního přístroje a opětovné doručení zpět na zákazníkovu adresu po zajištění nápravy.

    Z naší strany můžeme potvrdit, že děláme vše proto, aby naše zařízení byla značkou kvality, spolehlivosti a uživatelské přívětivosti. A jako taková potom mají svou cenu.

    Samsung_podpora.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne (1)

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.