Nejnovější recenze ze sekce Televize
- výborný poměr kvalita/cena
- velice dobré zpracování
- po nastavení a kalibraci skvělý obraz
- poměrně slušný zvuk (samozřejmě v rámci ceny)
- pětiletá záruka
- čeština v menu je někdy trochu divná
- nastavení není úplně intuitivní
- Hezký obraz, lepší než na naši staré TV, která měla 6 let
- Jednoduché spuštění, v případě, že nechcete využívat služby Google TV
- Rychlé opakované spuštění
- Pasuje na původní držák na zeď AlzaErgo T215B
- Prodloužení záruky na 5 let
- Nelze připojit do Apple Homekit, i když je to napsané v popisu TV
- Za týden užívání 1x nefungoval zvuk, nutný restart TV
- jediný Oled s matnou obrazovkou
- krásný design
- obrazová kvalita
- velmi vysoký jas
- aktualizace minimálně 7 let
- vysoká cena
- dálkový ovladač
- Dobrý obraz, skvělý zvuk.
S televizí jsme spokojeni.
- spokojen , co jsem si vybral , to mám
Na televizi se nedívám a manželka si nestěžuje
- Skvělý obraz a ovládání.
- Jednoduché první spuštění.
- Kvalita + cena
- Svižný systém
- Dostatek aplikací
- Rychlá instalace
- Příjemná spotřeba (eco nastavení cca 40W podle ext osvětlení)
- Smart things
- Jednoduchý blbuvzdorný ovladač
- Možné vypnout obraz při poslechu audia atd (jen Youtube bez premium při tom vypne taky) Spotify, rádia, atd
- Hodně mizerné pozorovací úhly, obraz je kvalitní jen v opravdu úzkém rozsahu úhlů
- Obraz proti staré plazmě trochu horší
- Naprosto zoufalý zvuk vestavěných reproduktorů, snad i telefon hraje líp
- Chybí analogový zvukový výstup, vyřešeno externí USB zvukovkou (jen po vypnutí TV vypne i napájení USB, takže začne brum a proto je třeba vypnout zesilovač - vyřešeno chytrou zásuvkou a Smart things v TV)
- Ovladač je sice fajn, ale někomu by mohlo vadit, že nemá barevná tlačítka přímo, ale musí se stisknout více tlačítek na to, aby se daly tyto barevné odeslat. Taky ty zbytečné přímé tlačítka na netflix, disney, ... by být nemusely
- Za ty peníze super
Televizor připojen, dle pokynů na síť, na základě čehož došlo k nabídce aktualizace firmware. Ta uskutečněna, a po připojení satelitní antény došlo k prohledání kanálů. Již zde mne výrazně zarazilo, že mně systém vůbec nenabídl, jak je standardem u všech mých dalších 4 televizorů Panasonic, abych si vybral zda chci uložit všechny kanály nebo jen placené. Takže do televize se tak uložila necelá třetina toho, co mám v ostatních televizorech. Obraz se však u žádného kanálu na obrazovce dosud neobjevil, tato "vlezlá" televize neustále jen zobrazuje podivnou hlavní stránku, kde jsou moduly, které mně ale naprosto vůbec nezajímají - domácí kancelář, sport, hry a podobné blbosti ! Zato tato televize vyžaduje můj potvrzený souhlas s 5ti podmínkami špehování toho, co si na ní budu pouštět z vlastních externích zdrojů, co budu sledovat za programy, jaké reklamy mně budou posílat, a další 2 nesmysly. Tak proto jsem si televizor rozhodně nekoupil !!! Stále nehraje !!
Vše OK, TV splnuje ma ocekavani. Ovladani je velmi intuitivni a absence podrobne prirucky neni problem. Jen je potřeba být obezretny a ověřovat parametry uvadene na nekterych portalech. TV nemá sluchátkový výstup a PIP, ktere byly prezentovany na portálu Heureka
- V akci 7000 sleva
Nic
- Kvalita za dobrou cenu
Zakoupili jsme stejný televizor s menší uhlopříčkou před rokem, takže jsme věděli do čeho jdeme a pořídili stejnou, jen vetší do ložnice. Snad bude také dobře sloužit.
Krásná obrazovka
Sencor SLE 40FS702TCS
Přidáno: 26. října 2024
(naposledy upraveno 26. října 2024)
Zakoupeno v ONLINESHOP.cz
super
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Za tu cenu - slušná telka
- Krásný televizor, který budu určitě hodnotit pozitivně po seznámení se s jeho jednotlivými funkcemi.
- Ovládání je dosti složité, byl jsem zvyklý na AndroidTV. Po prostudování celého návodu budu mít asi řadu otázek na vaší podporu. TV mám teprve asi něco přes 3 hodiny a zatím nemohu přijít na to, jak bych nainstaloval Google Chrome, kde mám řadu svých Google fotek a videí. Vestavěný internetový prohlížeč je zcela nefunkční a nevím, jak ho přimět z trvale zamrzlého stavu k činnosti. Zatm jsem TV spustil pouze přes internet (mám kvalitní rychlé připojení), používám SKYLINK TV - zde je vše OK a YouTube Premium - zde je též vše OK. Možná ani externí antény ze satelitu a z STA v bytovém domě nebuddu použávat. Pokud na tyto nevýhody zareagujete, budu moc rád. Postupně budu studovat podrobný manuál, což mi bude asi několik týdnů trvat.
Zatím moc děkuji za úžasnou práci obchodu ALZA a k TV se asi budu v průběhu času dále vyjadřovat a vznášet dotazy. Děkuji za trpělivost, jsem senior 76 let a vše mi již trvá trochu déle. Nechci pouze obecně psát, že je TV skvělá, že má krásný obraz, atd., což každý může v ShowRoomu vidět.
S přátelským pozdravem
Karel
Kvalita Sony. Chcel som miniled velkost 75 a s produktom som maximalne spokojny .Ku dokonalosti mu chyba maličko ale zas až tak naročny niesom
- PĚKNÝ OBRAZ
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »