Nejnovější recenze ze sekce Televize
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- S obrazem i zvukem jsem spokojený.
- Množství funkcí.
- Konektivita.
- Možnost instalace aplikací z Google Play.
- Některé předinstalované aplikace nelze odinstalovat.
Spokojenost, doporučuji.
Odpovídá popisu.
- Obraz, zvuk
- provedení, vzhled
- u
Skvělý dobře vybavený OLED tv s cenou odpovídající kvalitě.
- super tv, koupeno na doporučení, zatím vše funguje
- příliš krátká doba vyzkoušení /1 týden/, zatím ok
Nelze aktualizovat internet v televizi, dle výrobce LG není známo, kdy.
Jinak dobře ovladatelná, vše srozumitelné, ale horší zvuk.
Cena
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Prvni samsung jsme koupili pred 14 lety .. a jsme radi ze se konecne porouchala. Mohli jsme si dovolit koupit novejsi model.. tak zase za 14 let.
- Pro mé potřeby druhého televizoru je Full HD super dostačující.
- nízká cena
- webOS - přepínání programů i pohyb v menu je plynulý
- hrozný zvuk, jako když někdo mluví do plechovky
- zvukový ekvalizer má nulový vliv na výsledný zvuk
- mdlý obraz v základním nastavení
Prostě nekupovat, obraz i zvuk jsou špatné, všechno ostatní je pak úplně nepodstatné. Kdo přesto uvažuje o koupi této televize, měl by počítat s dodatečným nákupem soundbaru a přenastavení obrazu do režimu s vyšší spotřebou elektřiny.
Ještě jsem nevyzkoušel, dárek k vánocům.
- Pecka
Doporučuji
Cena,kvalita.
- spokojenost
ChiQ L32QM8G
Přidáno: 4. listopadu 2024
(naposledy upraveno 4. listopadu 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- Slušný obraz i zvuk + možnost instalace android aplikací
- Prodloužená záruka
- Zatím nic
Hodnotím v této cenové kategorii a rozměru:
Pěkný obraz (QLED technologie)
Slušný zvukový projev
Funkční Google TV (i KODI bez záseků)
Odezva bez problémů
Navíc záruka 2+2 roky
TV používána krátce, zatím ok. Hezký obraz, zvuk, dostatek aplikací (Netflix, Voyo, Disney+, HBO Max, Magenta Tv, O2, YouTube,...) Pomalejší reakce než jsem byla zvyklá u jiné značky, ale teprve se sžíváme :)
- Cenově dostupná
- Obstojné podání černé vzhledem k technologii
- Po prvním (dlouhém) zapnutí už se zapíná rychle
- Dá se použít i jako monitor (po zdlouhavém nastavení)
- Pro použití jako monitor se složitě nastavuje (a ručně zapíná)
- Mírné chyby v systému, ale pro mě nic podstatného
Televize má vcelku dobrý nativní kontrast (podání černé barvy). Samozřejmě to není OLED nebo miniLED, miniLED má zase jiné nevýhody (hlavně při použití jako monitor). Za tuto cenu spokojenost.
Systém je Android, není špatný, i když tam jsou drobné chybičky. Zatím jsem ale nenašel nic podstatného, co by narušovalo běžné fungování.
V režimu běžné TV ("basic TV") se zapíná i malinko rychleji než v režimu Google TV. Každopádně je potřeba mít nastaveno "Quick Start", jinak nabíhá velmi pomalu.
Televizi používám i jako monitor k PC, což po velmi dlouhém nastavování funguje, i když klasický monitor by byl samozřejmě lepší (a nemusel se ručně zapínat). Na druhou stranu je tu zase ovládání hlasitosti ovladačem, což u monitoru nebývá.
Problém s nastavením obrazu:
- Televizní módy mají kompresi obrazu (chroma subsampling 4:2:2) ale mohou nastavit ostrost obrazu.
- PC mód nemá kompresi (4:4:4), ale nemůže přenastavit ostrost, která je moc vysoká.
- Game mode někdy má a někdy nemá kompresi a lze u něj nastavit ostrost - nicméně po vypnutí/zapnutí se komprese v Game mode vždy zapne.
Řešením je tajné servisní menu, kde jde nastavení ostrosti vynutit i v PC módu (Settings > Picture > Advanced Settings > Brigthness > Contrast > 1950 > param setting > Picture Curve > Curve Setting: Sharpness > Curve_50 = 0). Vydrží to do restartu televize, tedy to stačí nastavit třeba jednou za měsíc/rok.
Televize aspoň lze nastavit, že si pamatuje poslední vstup a při vypnutí/zapnutí vydrží na vstupu z HDMI.
- Nádherný obraz
- Malý ovladač
OK
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »