Nejnovější recenze ze sekce Televize
- na PS5 opravdu TOP
- Prodloužená záruka
- Design TV i ovladače
- Výměna za 5let starou TV a skok dopředu je opravdu znát
- super poměr cena/výkon.
- Zvuk teda nic extra ale to je spíš můj problém - jsem zvyklý na soundbar
Za cenu 20 000,- opravdu skvělá televize. Využívám hlavně na PS5 a Netflix a obraz teda stojí za to. Doporučuji.
- Perfektní obraz i zvuk trošku komplikované uspořádání ikon na ploše ale to se dá vyřešit při Trošku trpělivosti taky.
- Jednoduchá instalace
- Menu v češtině
- Vestavěný přehrávač DVD disků.
- Jenže onen přehrávač DVD disků při prvním přehrávání na čerstvě zakoupené TV byl nad očekávání hlučný. Je příliš brzy na posouzení, zda bude poměrně hlučný i nadále, anebo zda ˝ztichne˝, poté, až ˝se trochu protočí˝ ...
- Jednoduchá instalace a kvalitní obraz
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Skvělé barvy
- Výborný zvuk
- Trochu složitější menu
- Při zapnutí TV se automaticky nespustí vysílání
- Nejdou spustit základní aplikace jako je SKYlink
Špatný operační systém, nemožnost spustit základní aplikace
- O.K.
NAPROSTÁ SPOKOJENOST
Skvělá televize, super zvuk a matná obrazovka je top, speciálně ve světlém pokoji, kam většinu dne svítí sluníčko.
Malá smart televize , kde funguje Tv magenta od
T-mobile.
televize je dobrá. ale nemožnost nainstalovat kodi - u televize se systémem vidaa - v zámoři prodávají s operačním systémem TV android .ten by pravděpodobně zlepšil funkčnost televize.
Samsung QE75Q60DAU
Lenka A.
Přidáno: 7. listopadu 2024
(naposledy upraveno 7. listopadu 2024)
Zakoupeno v elektropodlasek.cz
Nejsem vhodná psát výhody a nevýhody,jelikož jsem před tim měla 20 let starou TV. Takže pro mě velikou výhodou je už jen to,že jsem na tuhle Tv vůbec narazila a jsem s ní spokojená ....dokonce v mém věku a nezájmu o elektroniku ,jsem se sní během pár dní naučila zacházet..cena v ekektro Podlasek ,kde jsem zakoupila ,byla úplně suprova a nejlevnější ze všech obchodů,v kterých jsem hledala
LG OLED55B46LA
Registrovaný uživatel
Přidáno: 7. listopadu 2024
(naposledy upraveno 7. listopadu 2024)
- obraz
- design
- spolehlivost
- kvalita elektroniky
TV vydrzela fungovat presne tri tydny od nakoupeni. Pote se objevila zavada - TV nelze zapnout, nenabiha. Nyni resime reklamaci. Jasne, kazda vec se muze rozbit, ale u TV v teto cenove relaci bych cekal lepsi kvalitu elektronickych komponentu a vystupni kontrolu, tak aby k tomu nedochazelo. Vytahli jsme si zrejme cerneho petra. Jsem zvedavy, jak dlouho TV pobezi po oprave, ale pochybuji, ze vydrzi 10+ let.
- Vše
- Žádná
Super tv za málo peněz
velký a pěkný obraz
- dobrý obraz
splňuje očekávání
- pěkný obraz i zvuk
- skvělá funkce Ambient - obraz
Skvělý televizor za rozumnou cenu.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »