Nejnovější recenze ze sekce Televize
- LG opět dokazuje absolutní špičku v OLED TV.
- Již zakoupená druhá OLED v pořadí .
V roce 2021 jsem koupil první TV OLED 48 50hrz.Nádherný obraz ale s novu TV 55 100hrz se to nedá srovnat .Všem doporučuji.
- nízká hmotnost TV
- kvalitní obraz, slušný zvuk
- přijatelná cena
- záruka 3 roky
- nízká spotřeba 36W
- podsvícené DO
- vypínač TV umístěn na trochu netradičním místě vespod a vzadu, jeden musí chvíli "šmátrat", než ho najde
- nepřítomnost tlačítka FAV(oblíbené) na dálk. ovladači
- k disku USB se nelze připojit přes vstupy TV, ale je nutné najít a spustit aplikaci Multimediální přehrávač(MMP), poté je možné prohlížet obsah disku
Nákup mohu doporučit, kvalitní obraz i slušný zvuk, vadí mi nepřítomnost tlačítka FAV na DO, dobrá vychytávka je podsvícené DO-lze vypnout, instalace není složitá, na některé funkce si člověk musí přijít-např. seřazení kanálů do oblíbených skupin nebo jak spustit připojený disk USB...
Opravdu hezký obraz i zvuk. Trochu jsem zápasil s naladěním, protože SMART TV je pro mne novinka, ale dá se to. Trochu mi vadí, že optický výstup není zcela samostatný, jde-li subwoofer. nejdou sluchátka přes optiku. Aktuálně zápasím se spářením subwooferu a TV. Pokud je zapnutý, nejde to zesílit.
- Dobrý výrobek, nízká cena
- Velmi dobrá kvalita obrazu.
- Logické ovládání
- Instalace a seznámení s produktem vyžaduje dostatek času (to platí samozřejmě pro všechny podobné produkty).
Ok ok ok ok
- Kvalita.
- Nenašel jsem zatím jak zapojit USB.
Levné hezké a dost možností aplikací.
- Dobrá znacka
obraz
Dobrý poměr cena-výkon. Hledal jsem TV do deseti tisíc. Krásný obraz, dobrý zvuk, nastavení a ovládání taky bez problémů.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Dobrá cena
- jednoduché ovládání
- přijde mi trošku hlučnější
Na to je příliš brzy
- Jen samé plusy
Super
- splňuje mé očekávání
Samsung QE50Q60DAU
Přidáno: 13. listopadu 2024
(naposledy upraveno 14. listopadu 2024)
Zakoupeno v APOLLOs.cz
- Žádná není.
Perfektní obraz a jednoduché ovládaní
- Krásný obraz a zvuk, o 3 roky prodloužená záruka, supr.
Krásný obraz a zvuk, o 3 roky prodloužená záruka, supr.
- Chytrá TV s běžnými funkcemi
- Pro průměrného diváka plne dostačující
- V porovnání s jinými produkty nižší spotřeba energie
Průměrný zvuk, množství předinstalovaných aplikaci s tlačítky na ovladači
- Hezký den, produkty společnosti Xiaomi patří mezi to lepší, co se z Číny objevuje na našich trzích, jejich produkty vynikají skvělým minimalisticky čistým designem s preferencí na vysokou úroveň kvality, a v případě televizorů pro rok 2024 získáváte QLED za doposud naprosto neuvěřitelnou cenu. Jedná se o zcela nový zobrazovací panel a já hlavně doufám, že jeho kvalita zobrazování a trvanlivost překoná dosavadní produkty konkurenčních společností. Těšíme se. Petr
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »