Nejnovější recenze ze sekce Televize
- černá je černá a opravdu i při sluníčku je na TV vidět o poznání lépe , za ty peníze je opravdu dobrá
jediné co není moc dobré je dálkové ovládání, je to bluetooth takže nahrát si povel do jiného univerzálního dálkového nejde
Obraz není pěkný. Když porovnám s Hisense, který mám v ložnici, tak je to velký rozdíl. Ono jsou to levnější tv a možná bych i mohl očekávat, že se někde šetřilo. Původně jsem chtěl kupovat Hisense, protože mám s nima dobré zkušenosti a koupil TCL.
- Samotný televizor - dobrý
- Ovladač- zásadní minus - malá nevýrazná tlačítka, výrobce naprosto nebral ohled na seniory a osoby s horším zrakem a motorikou v prstech.
- Návod je sice velmi obsáhlý, ale v některých pasážích až příliš stručný.
Ovladač je třeba si natrénovat, aby si pokaždě nebylo nutné brát k tomu lupu. návodem se dá také nakonec prokousat, takže nakonec televizor splňuje požadavky a cena je přijatelná,.
jsem velice spokojen
- televizor rozbitý přepravou a prodávající mne předhodil přepravci................
- Tv zdevastován.........
Televizor rozbitý přepravou a prodávající mne předhodil přepravci................
Reakce obchodu OnlineShop
Reakce: 17. srpna 2026
děkujeme za Vaši recenzi produktu. Budeme se těšit na Vaše další nákupy.
S pozdravem,
Tým OnlineShop
- Výhodná cena a výborná kvalita obrazu
- Sám se zapíná
- Výborný obraz
- Čistý zvuk
- Jednoduché ovládání
- Moderní design
plni to co ma,hraje hezky
- Snad to bude kusem. Dvakrát při seřizování barev při návratu z volby pouze modrá obr. bez reakce na ovladač. Řešeno vypnutím a znovu zapnutím a následným vrácením prodejci.
Vrátil jsem. Nádherný obraz, ostrý jak jsem již dlouho
neviděl, krásné barvy, světelnost jsem tlumil.
Ovladač Magic jako 2024 (čísla progr).
Ale: zvuk lepší zezadu. Jenže já zírám zepředu.
Výrobek doporučuji, všechny Tv nejsou stejné.
Vrátil jsem. Ve světlé místnosti světelnost na hraně.
Ale krásné barvy.
- Zatím spokojenost
- Skvělý zvuk a obraz
Vše OK !!
- Famózní obraz a ovládání nastavení. Nejvěrohodnější barvy. Skvělá svítivost a černâ
- Nastavení obrazu je opravdu velmi rozšířené. Dále je zajímavé nastavení zvuku při prvním nastavení tv v místnosti. Sice používám soundbar a subwoofer ale než jsem ho připojil tak super zvuk samotné tv.
- 120hz
- Pěkný obraz.
- Výborný obraz
Měla jsem velikou radost.
Hezký obraz, provedení bez rámečku ale dlouho načítá a vypadává obraz nebo se sama vypne. Mám ji do pergoly tak si ji nechám.
Prý Samsung patří k nejlepším televizorům.Mám jí chvilku ale zatím naprostá spokojenost.
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »