Nejnovější recenze ze sekce Televize
- Perfektní antireflexní obrazovka
- Čistý a ostrý obraz
- Vyzdvihovaná hluboká černá je oproti jiným technologiím opravdu znát a výrazně zlepšuje zážitek ze sledování
- Zvuk s funkcí Q-Symphony ve spojení se soundbarem je přínosem, ačkoliv jsem byl do vyzkoušení skeptický a funguje rovněž skvěle.
- Není to vyloženě vada, ale průchod menu do pokročilých možností nastavení je zbytečně zdlouhavý
Během rozhodování jsem řešil hlavně značku výrobce panelů a také obyvy ohledně nižší maximální svítivosti panelů OLED oproti QLED, kvůli světlejší místnosti s TV.
Nakonec jsem vybral OLED a v porovnání se starším modelem QLED se svítivostí 2000 nits jsem nenašel ani během jasného dne žádný znatelný rozdíl, po zatemnění místnosti potom spíše klady v podobě absence horšího podsvícení QLED panelů.
Ovládání základního prostředí je intuitivní, ale rychlá změna pokročilých nastavení je poměrně zdlouhavá se zbytečným klikáním navíc, to je asi tak jediná nevýhoda.
Obraz je perfektní jak z běžného pozemního vysílání nebo tuzemských stramovacích platforem, tak o to více při sledování zdrojů se 4K a HDR obsahem.
Obraz doporučuji vyladit dle konkrétní místnosti a pro každý zdroj obrazu zvlášť dle svého bez zásahu Vision AI.
Dobrá a opravdu velká
- Pěkný obraz
- Pěkný vzhled
- Úzký rámeček kolem obrazu
- Svižně fungující Android
- Pozorovací úhly
Celkový dojem z televizoru je dobrý. Cením si svižného Androidu. ONE PLAY chodí perfektně. Pokud jde o zvuk, tak vzhledem k prostoru kam se musely vtěsnat reproduktory, je uspokojivý. Osobně to řeším soundbarem. Abych jen nechválil Zvyšováním pozorovacího úhlu ubývá červené barvy, obraz modrá. Toto 10 let stará LED televize nedělala.
Před 2 lety jsem koupil televizor TCL 65 palců s technologií micro LED. Obraz měl pro mne šokující kvalitu. Na dobré se rychle zvyká, možná pro to mne obrazovka QLED nijak neohromila. Úhlopříčku 32 palců berou výrobci jako okrajovou záležitost. Tento televizor patří k vrcholu nabídky.
- Výborný obraz
- Čistý zvuk
- Komplikované ovládání
- Koupeno jako dárek a spokojenost nejvyšší možné
Máme 4 dny doma, jednoduché ovládání, zatím velká spokojenost. Za mne doporučuji.
- Výborný obraz
- Dobrá konektivita
- Jednoduché ovládání
Objednáno v 10 hod,druhý den ve 12 hod doručeno,pecka!Jednoduché nastavení přes QR.TV super.Obchod doporučuji všem.
- Nádherný bezkonkurenční obraz
- Skvělý zvuk
- Vyčkáním šlo ukořistit i opravdu zajímavou slevu
- Časté promo akce u firmy samsung
- Vůbec nic
Roman Konečný
Produkt patří mezi dražší zařízení, ale připlatit si zde se opravdu vyplatí. Ale u samsungu dost často lze kombinovat slevové kódy, takže tv lze ukořistit i několik tisíc levněji.
Nádherný obraz, skvělý zvuk. Cena odpovídá kvalitě. Využil jsem také doručení na konkrétní den – v tento den SAMSUNG televizi opravdu dodal jak bylo domluveno.
Hry na PS5 Pro na televizi vypadají neskutečně, je to opravdu zážitek.
Pozorovací úhly a matná barva zařídí že i v osvětlené mistnosti je obraz krásně viditelný.
Televize má funkci občasného pohybu pixelů, aby nedošlo k vypalování, tudíž nevím, jaké OLED by mohlat vůbec mít nevýhody.
Doporučuji použít online "měřitele" vzdálenosti, abyste zvolili správnou úhlopříčku. Osobně jsem s 65 palci a vzdáleností cca 3 metry spokojený.
- Zatím testujeme, ale zdá se být vše v pořádku.
Splňuje potřebu, ke které byla pořízena.
Super
- obraz
- nastavení zvuku
- 2 ovladače v balení
- občasné odpojení od wifi
Celkovvé hodnocení televize bych dal tak 8 z 10. Televize je hezká, jednoduchá, velká (tak akorát do obývaciho pokoje). Kladně hodnotím celkové nastavení a zprovoznění televize. V balení byly 2 ovladače (normální a ,,magický´´). Dále za mě je fajn nastavení zvuku podle toho, kde máte televizi umístěnou a nastavení obrazu (sport, kino, tmavý místnost). Jediný zápor, který mám, je občasné odpojení od WIFI a poté dlouhé připojení. Jinak jsme s televizí spokojeni a ušetříme alespoň za kino, protože nyní ho máme v pohodlí domova.
Zatim ok.
- Televizor splnil moje požadavky - příjem přes satelit a WiFi
- Příjemná cena
Menší problém s instalací spravného satelitu (chyběla ASTRA 23,5)pro přijem programů, potom již vše OK
pomaleji reaguje dálkový ovladač ni moc
- cena, slusny obraz
velmi pomaly oper.system-dlouhe odezvy na pozadavky, zbytecne slozite ovladani-napr.elementarni funkce jako casovac vypnuti je v menu pristupny az po 11-ti kliknutich (ano, skutecne jedenact kliknuti, nez se dostanete na polozku casovac vypnuti a muzete si neco nastavit), tohle musel vymyslet idiot od stolu, chybi navod k obsluze (brozurka ve 27jazycich, kde cestina ma pouze dve stranky zbytecnosti jako vypnuti-zapnuti, hlasitost atd., ale co se jak nastavuje tam chybi), QR neni funkcni, resp.odkazuje na nefunkcni stranky. Navod jsem musel pracne shanet na webu sam.
Samsung QE85Q7FAAU
Přidáno: 18. srpna 2026
(naposledy upraveno 18. srpna 2026)
Zakoupeno v DNO elektro
- Jednoduché ovládání
- Moderní design
- Rychlý chod
- Dobrá konektivita
- cena a kvalita
- pěkný stojan
za ty peníze slušný obraz a ovládání
- Slušný obraz i na přímém světle.
- Alza má špatné popisky u výrobku
- Nevyžádané reklamy v tv.
Špatné popisky u výrobků, konkrétně že televizor má folii kterou je nutno sundat. Televizor měl po obvodu displeje bílé skvrny.
Když jsem zkoušel televizor reklamovat x dopisovatelů po e-mailu z Alzy si mě předávaly jak horkej brambor až když jsem na své náklady zajel na centrálu tv vyměnily
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »