Nejnovější recenze ze sekce Televize
- Cena x kvalita
- kvalita za dobrou cenu
- kvalita obrazu
Bohužel kvalita obrazu, hlavně posprocessing signálu v TV se nevyrovná televizorům Samsung ani vzdáleně.
- V této cenové relaci se jedná o skvělou tv
- Kvalita obrazu není úplně perfektní, ale kupovala jsem do ložnice a vzhledem k ceně je dostačující.
- Poměr cena výkon
- Android TV
- Obraz v HD OK. Nechal jsem standardní nastavení z volby obrazu.
- Výkon systému - při vyšším zatížení, pomalejší.
- Televize má 4K rozlišení. Když pustím kvalitní video na youtube a nastavím maximum, nedá to. Trhá, či se kousne. Full HD přehraje v pohodě.
- Datový tok a kvalita českých komerčních TV v pozemním vysílání - hnus na to koukat, ale za to nemůže tato TV.
- Stejně jako ostatní TV ovladače - zbytečná tlačítka komerčních aplikací, které nepoužívám (prime, netflix atp.)
- Občas TV blikne, nejde to vypozorovat, moc se to neopakuje, zda je to závada, zda to reklamovat. Teď třebas týden nic.
- Bluetooth má malý dosah. Pecky fungují, jen když se dívám přímo. A možná se hádá s wifi a to jede pomaleji.
Bohužel jsem rozbil 4 roky starou TV, stejný rozměr a cena. Moc na TV nekoukáme, chtěli jsme stejnou cenovou relaci a za větší nechtěli připlácet. Jen navíc s Android systémem, abychom nemuseli připojovat externí Mi stick.
JVC měla akci prodloužené záruky a cash back, tak jsme do ní šli.
TV funguje, systém zobrazování informací o kanálu je jiný, je to o zvyku.
Obraz ujde, ovladač mohl být lepší.
Pokud bych měl vybírat znovu TV, tak bych i přes vypsaná negativa šel opět. Za tu cenu OK
velká obrazovka
Splňuje přesně naše očekávání, do ložnice stačí
strašný obraz
software / ovládání / nastavení
- Pěkný obraz, intuitivní obsluha
OK
- velká váha výrobku
Perfektni televize za velice dobrou cenu.
- Snadné zapojení
- Možnost dalších aplikací
- Problém s připojením externího disku (jiný souborový systém)
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
V nabídce jste uváděli jako bonus 2 roky Apple TV zdarma. Nabízí se pouze 7 dní a potom platba???
Děkuji za vyřízení a zprávu.
M. Crha
Samsung QE55S90C
Přidáno: 14. října 2024
(naposledy upraveno 14. října 2024)
Zakoupeno v Elviapro.cz
- Drzy arogantni ridic dopravy
- snadná instalce
- Google tv
- snadné uspořádání programů přes anténu pro sezaření nemusíte dávat do oblíbených
- nekvalitní EPG
- Díky velikosti nepohodlná montáž nožiček
Tv dorazila v pořádku Tv je opravdu veliká. rozbalení a instalaci musíte proádět ve dvou lidech. Montáž noh je díky velikosti trochu problematická. Díky průvodci a Google TV proběhla instalace rychle, ladění kanálů je také rychlé. Kanály můžete lehce uspořádat dle vašich preferencí , nemusíte dávat do oblíbených. Tv má opravdu ostrý obraz, ale při slediování starších pořadů s nižším rozlišením je toto opravdu na této velikosti hodně znát a obraz je hodně rozmazaný,. pohledové úhly jsou dobré a barvy věrné.
- Parádní kontrast
- Vynikající jas
- Dobre barvy
- Svižný system
- Dobrá cena model 2023 ve výprodeji.
- Špatně pozorovací úhel , jako většina mini led.
- Špatná výstupná kontrola.- měla chybu obrazovky.
Televize by za tu cenu byla perfektní, bohužel sem ju vrátil do Datartu. Měla chybu v obraze. Při světlých scénách se stejným barvou na velkej části obrazovky , například obloha nebo moře.
Se na obrazovce zobrazuji svislé pruhy. Jsou vytvořené nejednotnou svítivosti pozadí. Takže místo krásnej modrém oblohy , je vidět pruhy světle modré a vedle tmavou modré. Oni jsou tam celý čas , ale všimne si ich právě ve zmiňovaných obrazech. Pak je vidíte už skoro všude.
výbornáý poměr cena/kvalita
- obraz, zvuk, vzhled - výborné
- přesouvání kanálů je debilní stejně, jako ten, kdo ho vymyslel
- nastavování strašně zdlouhavé
- při počtu 811 kanálů to zabere půl dne
- starší verze ovládání televize Panasonic, bez Androidu, byla lepší
- dodaný návod neodpovídá některým popisům funkcí, které zobrazuje nastavení televizoru
- návod je tak malý, že je takřka nečitelný
- na netu jsem sehnal jen verzi překladu v SK
- videonávod taky neodpovídá zobrazovaným skutečnostem na televizoru
Televizor OK, ale nastavování je opravdu idiotské. Jako by se při vybrání příslušného kanálu provozovatale nemohlo rovnou zadat vlastní pořadové číslo kanálu. Zajímalo by mě, jestli si to autoři alespoň vyzkoušeli.
- kvalitní obraz
- dobrý zvuk